Starity

Joe Jonas tisztában volt Demi gondjaival

2011. július 17. 22:10   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato mentális problémája még mindig interjútéma. Egy újabb riportban többek között az is kiderült, hogy a lány exbarátja, Joe Jonas már régóta tudott az énekes-színésznő érzelmi és étkezési zavarairól.

hirdetés
Joe Jonas tisztában volt Demi gondjaival

Demi Lovato összeszedte törött múltjának darabjait, és most tiszta lappal és egészséges testképpel kezd új életet. Demi éppen új számát, a Skyscrapert promótálja, ennek kapcsán adott interjút az On Air with Ryan Seacrest nevezetű rádiós műsorban.

Az interjúban elmesélte, milyen nehéz út vezetett addig, amíg olyanná tudott válni, mint amilyen manapság. Valamint azt is elmondta, hogy az exbarátja, Joe Jonas mindvégig tudott arról, hogy milyen érzelmi küzdelmeken megy keresztül, és arról is, hogy étkezési zavarokkal küzd: „Már évek óta ő volt a legjobb barátom, szóval tudta. Úgy értem, amikor leforgattuk az első közös filmünket, már akkor is...Tudod” – mondta kényelmetlenül, arra utalva, hogy már akkor is gondokkal küszködött.

Eztuán Seacrest rákérdezett, hogy Joe segített-e átvészelni mindezt. „Igen, rengeteg támogatást kaptam tőle. Nyilvánvalóan már nem vagyunk szuperközel egymáshoz, mert azóta rengeteg dolog történt, de nagyon hálás vagyok a támogatásért, amit tőle és még rengeteg barátomtól kaptam” – felelt Demi.

„Hogy őszinte legyek, most nem kavarok senkivel. Most van egy baráti köröm, és szó sincs fiúkról egy ideig” válaszolt a riporter azon kérdésére, hogy van-e most férfi az életében.

Lovato azt is elárulta a beszélgetés folyamán, hogy bár néha nagyon sötét időkön ment keresztül, sosem akarta megölni magát, és minden, az övéhez hasonló problémával küzdő embernek azt tanácsolja, hogy beszéljenek valakival a gondjaikról, mert ő rá az élő bizonyíték, hogy át lehet ezt vészelni.

A Disney-sztár azt is felfedte, hogy a következő albuma más lesz, mint az előzőek, ugyanis ez inkább az R'n'B stílust fogja képviselni, de lesz rajta pár poposabb dal is. Az is kiderült továbbá, hogy főként vidám, gyors számok fognak szerepelni rajta, de helyet kapott pár érzelmesebb dal is, csak úgy, mint a Skyscraper.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek