Starity

Jövőre „felrobban” a hazai divatvilág!

2011. július 16. 20:08   |   Szerző: trendmagazin.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trendmagazin információi szerint 2012-ben hatalmas változások köszöntenek be a budapesti divatvilágban.

hirdetés
Jövőre „felrobban” a hazai divatvilág!

A lap egyik munkatársa, Hack Sára még tavaly írt egy cikket az Andrássy útról. A fiatal szerkesztő végigjárta a sugárutat, és igyekezett bemutatni mindent, amit csak tudni érdemes a „belváros ütőeréről”. Azóta azonban eltelt egy év, és a hírek szerint több nagy beruházás is folyamatban van a környéken, ezekből szemezgettünk.

Capsula

Debreczeni Zita párja, a milliárdos üzletember, Kedves Ferenc legújabb üzlete egy multibrand divatbolt lesz, ahol többek között Giorgio Armani, Givenchy by Riccardo Tisci, Yves Saint Laurent és Tom Ford ruháival is találkozhatunk! A meglehetősen merész kialakítású üzlet arculatát magyarok tervezték meg. Neked hogy tetszik? Képek a Trendmagazinon!

Váci1

A tervek szerint már idén ősszel nyit a Váci1, ami a legendás Váci utcában található épületben kap otthont. A teljesen átalakított és felújított házban magyar és külföldi divatmárkák, valamint éttermek és kávézók is megtalálhatók lesznek. A látványterveken jól látszik, hogy a készítők egy modern, kozmopolita stílust álmodtak meg.

Bacio di Stile

Bacio di Stile – vagyis a stílus csókja. Ezt a merész nevet kapta az a beruházás, ami az Andrássy úton fog megnyílni jövő év közepén. A Trendmagazin szerint az Andrássy 19. szám alatt lévő épület beruházója egy sikeres cégcsoport, akik többek között egy erotikus szolgáltatásokat kínáló oldalt is működtetnek. Erotikából a divatba?

A Trendmagazin szerint az, hogy ilyen méretű üzletek is hazánk mellett döntenek, egyértelműen azt jelzi, hogy kezdenek bennünket is megfelelő értéken kezelni. Az pedig egyértelmű, hogy az új szolgáltatások és márkaboltok kapcsán sok új munkahelyre is számíthatunk a jövőben.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek