Starity

A Nyári dallam lehet az új Mizu

2011. július 16. 23:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szőrmebunda, arany dollárnyaklánc, love, szex és a végletekig leegyszerűsített dalszövegek. Elég lesz-e ennyi Flour Tomi rekordjának megdöntéséhez, avagy van-e rosszabb a Mizunál?

hirdetés
A Nyári dallam lehet az új Mizu

Újabb popformáció próbál „betörni a bizniszbe” énektudást és mindenféle komolyabb zenei hangszerelést mellőzve. A dalban az elmaradhatatlan auto-tune effekttel csendülnek fel a már nagyon elcsépelt „balatoninyaras” szófordulatok, miközben a srácok stricijelmezzel kombinált strandcuccban vagánykodnak az olasz tengerparton.

A Kelemen Kabátban Nyári dallam című slágergyanús dala két napja debütált a zenemegosztón, és ezidáig csaknem tízezres nézettséget ért el. A vadiúj együttes nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy megdöntse a Mizu népszerűségét egy fülbemászó zenével. A klipet már a zenetévék is játsszák, és rövid időn belül a 2011-es nyár egyik legnagyobb magyar slágere is lehet, ha a fiúk számításai bejönnek, és a videó vírusként fog terjedni az interneten szocializálódott tinik körében.

A klip werkfilmjében maga Fluor Tomi is megszólal, aki egyáltalán nem bánná, ha letaszítanák a trónról egy újabb slágerrel. Persze ehhez több mint 10 millió kattintás kellene, ami, valljuk be, nem kevés.


Kelemen Kabátban – Nyári Dallam

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek