Starity

Alekosz csillaga is leáldozóban

2011. július 17. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 győztese úgy érzi, már senki nem kíváncsi rá. Emúlt az a varázs, amelyet a műsor után sugárzott a nők felé.

hirdetés
Alekosz csillaga is leáldozóban

Nemrég Szandika nyilatkozott arról, hogy népszerűsége egyre csökken, és már alig hívják haknizni. Most a Való Világ győztese panaszkodott a Blikknek a nőkkel való kapcsolatáról.

„Mindenki tudja, hogy a műsor előtt nem volt nagy sikerem a nőknél. Egy rövid ideig valóban nagy volt a lelkesedés, majd széttéptek a nők, de néhány hete minden megváltozott” – fakadt ki Alekosz, akit újabban nem vesznek komolyan a lányok. Autogramot, közös képet sokan szeretnének vele csinálni, de amikor randira hívja őket, rendre elutasítják a görög szívtiprót: „Ha megtetszik valaki, randit kérek tőle. Aztán este, amikor a megbeszélt időpont előtt egy-két órával felhívom a lányt, hogy áll-e még a találkánk, akkor jönnek a kifogások. Torkig vagyok már ezekkel!”

Alekosz azonban nem adja fel, a közönségtalálkozókon és az utcán is szívesen ismerkedik idegen lányokkal, és a szándékai állítólag komolyak. A nyereménylakás egyébként máig üresen áll, a szexkiborg továbbra is édesanyjánál lakik egy saját, különbejáratú lakrészben. Vadiúj lakására viszont szívesen vinne fel nőt, már ha lenne olyan, akit felvihetne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek