Starity

Nicole Scherzingert eljegyezték

2011. július 17. 22:10   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Mail készített egy interjút Nicole édesapjával, Alfonso Valientével, aki azt állítja: Lewis eljegyezte a lányát.

hirdetés
Nicole Scherzingert eljegyezték

Nem először jelenik meg az a hír, hogy a páros eljegyezte egymást, de most maga az énekesnő apja állítja: Lewis Hamilton egy gyűrűvel ajándékozta meg Nicole-t. A fiatalok négy éve vannak együtt.

A büszke apuka, aki idáig nem nyilatkozott szinte semmilyen újságnak, megtörte ezt a szokását, és az egykori világbajnokot már jövendőbeli vejeként emlegeti.

„A jövendőbeli vejem igazán kedves és visszafogott srác. Az egész család kedveli őt.”

Mr. Valiente azt is elárulta, hogy tavaly nyáron találkozott a pilótával, amikor Oahún nyaralt Nicole-lal, ahol az énekesnő felnőtt.

Így folytatta a büszke apuka: „Amikor először sétált be a házba, az első dolga az volt, hogy felvette az egyik babát a földről. Ez nagyon jól ment neki. Lewis őszinte, és a lányommal igazán boldognak tűnnek. Lewis igazán jó fickó.”

Mr. Valiente még mesélt a tavalyi látogatásról. „Amikor meglátogatott minket, béreltünk neki egy dzsipet, mivel azt mondta, hogy sose vezetett ilyen autót ezelőtt.”

Nicole és Lewis először 2007-ben találkoztak az MTV European Music Awardson, amit Münchenben tartottak.

A The Mail vasárnap reggel beszélt Simon Oliverával, Lewis Hamilton szóvivőjével, aki üzenetet hagyott neki. Viszont a pilóta tagadta azt az állítást, miszerint eljegyezte volna a barátnőjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek