Starity

Feltörték Lady Gaga weboldalát

2011. július 18. 00:12   |   Szerző: MammaMia19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga, a sikeres amerikai énekesnő igazán népszerű weboldallal büszkélkedhet, és a hackerek támadása ezúttal őt sem kímélte. Több ezer titkos rajongói adatot loptak el az internetes terroristák.

hirdetés
Feltörték Lady Gaga weboldalát

Lady Gaga a rendőrséghez fordult, miután kiderült, nagy-britanniai weboldalát hackerek törték fel, és onnan értékes adatokat tulajdonítottak el – többek között bizalmasan kezelt rajongói neveket és címeket is.

Közeli források szerint a szupersztárt nagyon feldúlta az eset, és reméli, hogy a rendőrség sikeresen a végére jár az ügynek, és kézre keríti a támadókat. Az internetes terroristák egyébként halálosan meg is fenyegették az énekesnőt, valamint homofób megnyilvánulásokkal fertőzték meg az egyébként melegjogi aktivizmusáról híres popsztár oldalát.

Az eset egyébként korábban, június 27-én történt, ám csak most hozták nyilvánosságra a hivatalos források.

A hackertámadások egyre gyakoribbak, a közelmúltban hírességek mellett több hivatalos, amerikai kormányszervhez tartozó oldalt is támadás ért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek