Starity

Ivanka Trump anya lett

2011. július 17. 23:11   |   Szerző: Leila17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megszületett Ivanka Trump és férje, Jared Kushner első gyermeke, aki kislány lett.

hirdetés
Ivanka Trump anya lett

Július 17-én, New York városában megszületett Ivanka Trump és férje, Jared Kushner első gyermeke, aki kislány lett. Ivanka az örömhírt a Twitteren osztotta meg, s elmondta, hogy a mai reggelen férjével egy gyönyörű és egészséges kislányt köszönthettek a világon. Továbbá azt is közzétette, hogy hihetetlenül hálásnak és áldottnak érzik magukat. Ezek után megköszönt minden támogatást és jókívánságot.

Ivanka férjével, az üzletember Jareddel még 2009 októberében kötött házasságot. A hírt, miszerint férjével az első közös gyermeküket várják, idén januárban erősítették meg, és azt is elárulták, hogy kislányuk lesz.

A milliomos Donald Trump immáron háromszorosan is nagypapa lett, hiszen legidősebb fiának, Donald Jr.-nak már van két gyermeke, és feleségével még májusban jelentették be a nagy hírt, miszerint harmadik gyermeküket várják. Így ismét gyermekáldás várható a Trump családban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek