Starity

Zaklatták VV Zsófit

2011. július 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közelmúltban egy fiatalember üldözte a villa naiváját: a srác a lány telefonszámát is kiderítette, és perverz, felháborító üzeneteket küldött neki.

hirdetés
Zaklatták VV Zsófit

Mióta a 19 éves lány, kijött a villából, rengeteg levelet kapott, ám a pozítiv sorok mellett több gusztustalan iromány is eljutott hozzá.

„Egy tizenhét éves perverz srác olyan üzeneteket küldözgetett nekem, amelyekről eddig azt hittem, hogy csak a beteges filmekben léteznek – mesélte Zsófi a Blikknek. – A srác részletesen leírta, miként nyalogatná végig a testem, és milyen ocsmányságokat csinálna velem. Kértem, hogy állítsa le magát, de hiába. Ugyanúgy zaklatott tovább. Végül szóltam a barátaimnak, hogy beszélgessenek el vele. Azóta nem keresett, úgyhogy szerintem jó munkát végeztek az ismerőseim. A történtek óta sokkal óvatosabb vagyok.

Ha valaki terhes számomra, akkor azt mondom, hogy van barátom, és már azzal is vigyázok, hogy kinek adom meg a telefonszámomat. Nem akarok még egyszer olyan helyzetbe kerülni, hogy félve kelljen felvennem a telefonomat...”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek