Starity

Szabó Zsófi bemutatta új szerelmét

2011. július 19. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi és Mártha Imre nem titkolják: jó ideje találkozgatnak egymással.

hirdetés
Szabó Zsófi bemutatta új szerelmét

A 22 éves Szabó Zsófi és a 36 éves Mártha Imre nem tagadják szerelmüket a korkülönbség ellenére sem. A Blikk egyik olvasója nemrég lefényképezte őket, amikor együtt sétálgattak a Balaton-parton. Több közös érdeklődési körük van, mint például a lovak vagy a teniszezés.

„Mindketten ismert emberek vagyunk, tartunk attól, hogy amint kitudódik, hogy kialakulóban van közöttünk valami, azonnal jönnek majd a bugyuta kérdések, hogy mikor költözünk már össze, mikorra várható a baba. Egyszerűen jól érezzük magunkat egymás társaságában, de egy igazán komoly kapcsolat kialakulásához időre van szükség” – nyilatkozta a sikeres üzletember, Mártha Imre a Blikknek.

Több mint két hónapja találkozgatnak egymással, és nagyon jól kijönnek együtt. A Jóban Rosszban szépsége azt is elárulta, hogy minden szabadidejét próbálja Imrével tölteni.

„A lovaglás mellett a tenisz is közös szenvedélyünk, hetente többször is kimegyünk ütögetni egy kicsit. Úgyhogy nem titok, valóban jól kijövünk egymással, és szerencsére abban is egyetértünk, hogy az ismertségünk ellenére a magánéletünket szeretnénk megőrizni magunknak” – mesélte Zsófi.

Fotó: Blikk.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek