Starity

Megérkezett Rebecca Black új dala!

2011. július 18. 23:11   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Friday kudarca után most újabb dallal próbálkozik a YouTube-sztár. Legújabb videója, a My Moment más irányból próbálja megcsillantani az énekesnő tehetségét.

hirdetés
Megérkezett Rebecca Black új dala!

Rebecca Black első dala, a Friday nem aratott áttörő sikert. Bár az egyik legismertebb videó lett a YouTube-on, mégis rengeteg negatív kritikát kapott, ami miatt később Ms Black töröltette is a videót a portálokról.

Viszont Rebecca úgy döntött, nem adja fel, és elkészítette legújabb dalát és videoklipjét My Moment címmel. A dal teljesen más, mint a Friday, és más Rebecca hangja is. Ezúttal sokkal kellemesebb hallgatni, és egyre több pozitív kritikát kap.

A videoklip a Fridayjel ellentétben nincs tele speciális effektekkel. Láthatjuk benne Rebeccát a vörösszőnyegen, a stúdióban és a táncpróbákon.

Ki tudja, talán ezzel a dallal sikerül belopnia magát az emberek szívébe, és nem kell ismét eltávolíttatnia a videót a YouTube-ról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek