Starity

Selena Gomez is parfümöt ad ki?

2011. július 20. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság nagy divat, hogy a sztárok saját parfümöt dobnak piacra, s úgy tűnik, most Selena Gomez is beállt a sorba. Lehet, hogy ez barátja, Justin Bieber hatása?

hirdetés
Selena Gomez is parfümöt ad ki?

Mostanában nagy divat a saját névvel fémjelzett parfüm a sztárok körében: Christina Aguilera, Britney Spears, Jennifer Lopez, Katy Perry, Beyoncé, Shakira, Avril Lavigne, Jessica Simpson – csak pár név azok közül, akik úgy döntöttek, saját illattal lepik meg rajongóikat.

Selena Gomez, aki nemrég pékséget akart nyitni, úgy döntött: ő is parfümöt ad ki. Talán épp szerelme, Justin Bieber ihlette meg a fiatal sztárt, hiszen az ő illatát, a Somedayt úgy viszik a rajongók, mint a cukrot.

Sel az Adrenalina elnökével tárgyalt, és nagyon úgy néz ki, hogy a parfüm már a jövő év elején a boltok polcaira kerül. „Hihetetlenül lelkesek vagyunk, amiért Ms. Gomezzel dolgozhatunk! Selena felfed majd pár dolgot, amint közeledik a parfüm debütálásának napja!” – nyilatkozta az Adrenalina elköne, Ilia Lekach.

Vajon Selena saját ruhakollekciója és saját illata után mit dob még piacra?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek