Starity

Véget ért Kiszel Tünde és Károly románca

2011. július 21. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tünde és Károly kapcsolatának vége, mivel a naptárdíva szerelme nem volt hűséges.

hirdetés
Véget ért Kiszel Tünde és Károly románca

Kiszel Tünde és lánya nagy nyaralást tartottak, de oda már nem vitték magukkal a díva híres szerelmét, Károlyt. Úgy tűnik, végleg szakított egymással a pár, mivel Károly nem volt hűséges a naptárkirálynőhöz. A férfi állítása szerint azt sem tudta, hogy volt szerelme és annak lánya elutazott, de titokban még vár Tünde megbocsátására.

A két fél azért döntött úgy, hogy mostantól külön folytatják az életüket, mert néhány héttel ezelőtt megjelent egy kép Károlyról, amelyen egy ismeretlen hölggyel volt félreérthető helyzetben.

Károly állítása szerint az ismeretlen nő csak az egyik barátja volt, akit már rég látott, és jó volt újra találkozni vele. Ám Tünci ezt nagyon komolyan vette, és azóta szóba sem áll a férfival.

Tünde elmondása szerint nagyon sajnálja, hogy véget ért a kapcsolatuk, hiszen ő mindig is szerette párját, és hűséges volt hozzá, így lelkileg is megviselte a szakítás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek