Starity

Hogy nézel ki, Ke$ha?

2011. július 21. 14:02   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő, bár nemes célért küzd, magára mégsem fordít elég figyelmet. Ezért is történhetett meg, hogy a stylistja gondolkodás nélkül adta rá ezt a ruhát.

hirdetés
Hogy nézel ki, Ke$ha?

Kesha Sebert pályafutása elején azt szoktuk meg, hogy jól néz ki, és hozta is a tőle megszokott vad, kicsit szakadt, ámde divatos stílust. Az idő elteltével azonban egyre kevésbé előnyös ruhákban mutatkozott, kezdve a fura szabású fürdőruhájával, amit az ausztrál tengerpartra vett fel, megvillantva narancsbőrét és löttyedt testét.

Az énekesnő nemrég kampányt indított a fókák megmentéséért, emellett pedig koncertezik ezerrel, így felmerülhet a kérdés, hogy a sok munka vakította-e el annyira, hogy magára öltötte ezt a rémes szürke koktélruhát a Billboard Music Awardson, melyben nagy figyelmet kap súlyfeleslege, amely néhol ki is buggyan az öltözékéből.

Lehet, hogy az énekesnőnek új stylist után kellene néznie? Emellett egy személyi edző sem ártana, hiszen alakját is jócskán elhanyagolta az utóbbi időben.


Fotó: aceshowbiz.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek