Starity

VV Jerzy: „Soha nem leszek szegény!”

2011. július 20. 18:06   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tabu Tv egy jetskiversenyen járt, ahol VV Jerzy beszámolt arról, hogy anyagi helyzetét mennyire változtatta meg a Való Világ 4.

hirdetés
VV Jerzy: „Soha nem leszek szegény!”

„Én nem akarok ötvenmillió forintot a bankba, meg nyolc autót a garázsba. Nekem egy teljesen normális élet kell. Én úgy nőttem fel, hogy egy csomó tartozásom volt, akkor megfogadtam, hogy ezt soha többet. Nekem most olyan munkáim vannak, hogy azért csurran-cseppen valami. Mérni lehetne elég rendesen a különbséget, hogy mennyit kerestem a villalétem előtt, és most, hogy kijöttem. Jól mennek a dolgok” – mesélte a tabutv.hu riporterének Jerzy, aki a későbbiekben elárulta, mennyit is keresett régen.

„A legtöbb, amit én hazavittem egy éjszaka az százhatvanezer forint volt, de nem sokszor közelítettem meg ezt az összeget. Szerveztem magamnak és másik két srácnak egy munkát vidékre, ahol kb. nyolcszáz ember volt. Utána egy kis kötelező meeting, nem olyan nehéz ez” – számolt be a Való Világ 4 szépfiúja, akinek nagy tevei vannak a jövőre nézve, és megígérte, hogy többet maszturbálós videóban nem fogjuk látni.

„Öt éve készült pár kép meg videó, és egy átlagfizetésnél szerencsére többet kaptam. Soha nem fogok megszorulni, és ha megszorulnék, akkor sem csinálnék több ilyet. Ezt én nagyon megbántam, és soha semmilyen körülmények között nem ismételném meg. Nem ítélnek el az emberek, hála Istennek. Nem így kell promózni magunkat, mert ez nem helyes út” – meséli a videóban VV Jerzy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek