Starity

Tom Kaulitznak barátnője van

2011. július 21. 17:05   |   Szerző: zivi1996

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Kaulitz már egy éve titokban tartja a kapcsolatát Ria Sommerfelddel. Most mutatkoztak együtt először a nyilvánosság előtt, múlt héten kéz a kézben sétálgattak Los Angelesben.

hirdetés
Tom Kaulitznak barátnője van

A Tokio Hotel rajongói most már egészen biztosra vehetik: a gitáros Tom
Kaulitz foglalt.

A gitáros barátnője maga is sztár, a Bild magazin szerint őt választották a Fülöp-szigetek szépségkirálynőjévé, valamint a Miss Vietnám–Németország címet is birtokolja. A két szerelmes állítólag egy évvel ezelőtt találkozott először egy hamburgi klubban. Barátok elmondása szerint Tomot rögtön elbűvölte a lány varázslatos szempárja és teste. Még egy egész mozit is kibérelt kettejüknek, hogy nyugalomban legyenek.

Tom és ikertestvére, Bill tavaly ősszel költöztek az USA-ba. Még ha a banda nemzetközi sikereket is arat, ott a srácok viszonylag névtelenül élnek. Tomot mindig is nőcsábásznak tartották, de még sohasem látták komoly kapcsolatban. A banda menedzsmentje eddig nem fűzött kommentárt a képekhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek