Starity

Az MTV Video Music Awards 2011 jelöltjei

2011. július 21. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma reggel hozta nyilvánosságra az MTV az idei Video Music Awards jelöltjeinek listáját. Katy Perry és Kanye West a két legnagyobb esélyes.

hirdetés
Az MTV Video Music Awards 2011 jelöltjei

Összesen 14 kategória, melynek mindegyike öt jelöltből áll – ahogy már azt megszokhattuk. Idén azonban tartogat néhány meglepetést a jelöltek listája. A rajongóknak nem kell tovább tippelniük, hogy hány jelölést kaphatnak kedvenceik, ugyanis ma reggel tették közzé a hivatalos listát.

A hölgyek között hatalmas verseny lesz, ebből kifolyólag ígéretesnek bizonyul az idei díjátadó is. A legtöbb jelölést – szám szerint kilencet –, Katy Perry kapta, őt követi Rihanna és Adele hét-hét jelöléssel. Bármilyen meglepő, idén Lady Gaga csak három jelölést kapott, Beyoncéval és Nicki Minajzsal egyetemben, míg az idén visszatért Britney Spears összesen két jelölést tudhat a magáénak.

A férfiak körében sem lesz könnyebb dönteni, ugyanis nagyon szoros a verseny közöttük is. A legtöbb jelöléssel Kanye West büszkélkedhet, aki idén összesen 11 jelölést kapott. Őt követi Bruno Mars négy jelöléssel, majd Eminem és Chris Brown három-három jelöléssel. Cee Lo Green és Justin Bieber csak egy-egy jelölést kapott.

A 28. MTV Video Music Awards díjátadó augusztus 28-án, vasárnap kerül megrendezésre Los Angelesben a Nokia Theaterben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek