Starity

Blake Lively újra szingli?

2011. július 21. 10:10   |   Szerző: tengericsillag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már hónapok óta együtt járt A pletykafészek csinos sztárja Leonardo DiCaprioval, ám most fordulatot vett kapcsolatuk – bár ők nem egészen ilyen fordulatra számítottak.

hirdetés
Blake Lively újra szingli?

Leonardo DiCaprio úgy érezte, ideje lenne végre bemutatni kedvesét, Blake Livelyt édesanyjának. Ugyan Blake ezt örömmel vette, gondolván, hogy ebből csak még komolyabb kapcsolata lehet szerelmével, ha már a családtagjainak is szeretné őt bemutatni, de a találkozó mégsem pont úgy sikerült, mint ahogy azt a pár várta.

Mint kiderült, Blake kissé túlzásba vitte a csacsogást – aminek fő témája saját maga volt. Ezt az anyósjelölt pedig nem vette jó néven, így a színésznő nem sok jóra számíthatott a beszélgetés után. Arra viszont nem is gondolt, hogy majd Leo vet véget a nagy szerelemnek – közölte ugyanis a lánnyal, hogy kicsit nagyobb mozgástérre van szüksége, szeretné egy kicsit pihentetni kapcsolatukat.

Úgy tudni, a színésznő eléggé összetört Leo döntése miatt, és reméli, hogy csak átmenei stádiumában van szerelmük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek