Starity

Ashley Tisdale: „Vanessának minden jól áll”

2011. július 21. 10:10   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Tisdale-lel a napokban készített interjút az InStyle.com, ahol többek között szó esett barátnőjéről, Vanessa Hudgensről és új hajáról.

hirdetés
Ashley Tisdale: „Vanessának minden jól áll”

Ashley Tisdale-t a Miu Miu eseményen érte utol az InStyle.com, és alaposan kifaggatták barátnője, a másik High School Musical-sztár, Vanessa Hudgens új hajáról.

Ashley első reakciója ez volt: „Neki minden jól áll.” Elmondása szerint jól tette Vanessa, hogy változtatott hosszú fekete haján, hiszen már régóta ugyanolyan volt.

„Amikor elküldte a képet, amin a forgatáson van, szó szerint szívrohamot kaptam” – folytatta. Az InStyle.com olvasóinak 80%-a jobban kedvelte Nessát hosszú hajával, ám Tisdale kisasszony másképp vélekedett: „Ezzel a hajával nagyon elegáns és gyönyörű, szerintem pont ugyanolyan jól áll neki, mint a hosszú haj, sőt, talán még jobban is. Mindenkinek szüksége van a változásra, ahogy neki is, hiszen már nagyon régóta nem változtatott a frizuráján. Szerintem igenis jól áll neki, és így is csodaszép” – mondta Ashley.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek