Starity

Jennifer Lopez 200 millióért énekelt

2011. július 21. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egymillió dollárért lépett fel Jennifer Lopez egy esküvőn. Az énekesnő szívesen vállalta el a fellépést, és a közönséggel is nagyon kedves volt.

hirdetés
Jennifer Lopez 200 millióért énekelt

Jennifer Lopez nemrégiben egy ukrajnai milliárdos, Serhiya Taruta lányának esküvőjén lépett fel, ahol nagyon kedvesen és aranyosan viselkedett. Az énekesnő egymillió dollárt kapott a fellépésért, ami közel 200 millió forint.

Az egyik vendég azt is elmondta, hogy Serhiya rettentően gazdag ember, és mindenre képes lenne a lánya boldogsága érdekében. Meg is tette, hiszen kislánya az esküvőjére azt kívánta, hogy Jennifer Lopez legyen a fellépő.

Jennifer a múlt héten jelentette be, hogy elválik férjétől, azonban a későbbiekben kiderült, meg volt rá az oka, ugyanis férje többször is megcsalta őt. A csinos énekesnőt összehozták William Levyvel is, de amint meghallotta JLo a pletykákat, azonnal cáfolta őket.

Sikertelen házassága után a szépség belevetette magát a munkába, és folyamatosan fellépéseken vesz részt. Mindent megtesz rajongóiért, és azért is, hogy gyerekei élete tökéletes legyen a válás után.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek