Starity

Vivienne és Knox Down-kóros?

2010. június 18. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Májusban úgy tűnt, hogy Angelina és Brad családja körül végre minden rendben van. Most viszont szőrnyű hírek láttak napvilágot, tehát ez az idill sem tartott sokáig.

hirdetés
Vivienne és Knox Down-kóros?

Az alig két éves ikrekről nem rég napvilágot látott egy olyan pletyka, miszerint nagy esély van arra, hogy súlyos betegségben szenvednek.

Ahogy Amerikában megszokhattuk, a sztárbotrányok forrása az Enquirer magazin, ez esetben sem volt másképp. Ők ugyanis a paparazzi képek alapján megkérdeztek egy orvos szakértőt, mit gondol arról, mennyire természetes, hogy a kicsi Knox és Vivienne arckifejezése mindig ugyanolyan, ráadásul az arcvonásaik is arra utalnak, hogy génállományukkal nincs valami rendben.

A szakértő a következőket mondta: „Valóban feltűnő, hogy az ikrek mindkét tagja külsőleg magán viseli azokat a jegyeket, amik egyébként a Down-kóros szindrómával, ezzel a kromoszóma-rendelleneséggel világra jött emberek sajátosságai. Itt most elsősorban a lapos arcszerkezetre, az átlagosnál kisebb orra és a ferde, egymástól távolabb ülő szemekre gondolok. Ezek alapján valóban felmerül náluk a betegség lehetősége. De száz százalékig biztosat csakis egy orvosi vizsgálat eredményeinek tükrében tudnék mondani.”

Az állításokhoz hozzátartozik, hogy a magazin utánajárt: Brad és Jolie családjában sem ismeretlenek a súlyos rendellenességek. Knox és Vivienne csak annyit érzékel, hogy az eddigi mosolygós tekintetek, riadt szempárrá változtak. Szomorú dolog ez, főleg, ha a gyanú beigazolódik. Már csak azért is tragikus, mivel az ikrek kevesebb mint 3 héten belül ünneplik születésnapjukat, és biztosra vehető, hogy senkisem örülne egy rossz hírt hozó orvosi leletnek.

Angelina és Brad egyébként tervbe vette az esküvőt, amit természetesen az orvosi vélemény után hamar el is felejtettek. Az előkészületeket is lefújták, családi okokra hivatkozva. Új időpontot viszont nem adtak meg.

A bajok mellé hozzátársul azi is, hogy a vélemények hallatán Jolie és Brad egyre kevesebbet foglalkoznak másik négy gyermekükkel, így Shilohval is. A kislány pedig egyre rosszabbul érzi magát, szeretéhsége van, sokkal több törődésre vágyik. Testvérei közül is kivülállónak érzi magát, így gyakran órákra elbújik vagy hangosan kiabál, hogy felhívja magára a figyelmet.

Egy biztos, Angiék most nincsenek könnyű helyzetben, de ha a kicsik egészségességéről megbizonyosodnak, talán kitűzik az új dátumot, és újra egyforma figyelmet szentelnek a hat csemetének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek