Starity

Shannen Doherty valóságshow-t kap

2011. július 22. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bűbájos boszorkák sztárjának életéről valóságshow készül, ami a WE csatornán lesz látható.

hirdetés
Shannen Doherty valóságshow-t kap

A 90-es évek sztárjának, Shannen Dohertynek karrierje egyáltalán nincs leáldozóban – hála a valóságshow-k felkapottságának. A WE csatorna egy nyolcrészes sorozatot tűz majd a műsorára, mely Shannen életét követi nyomon.

A műsor egyelőre a The Shannen Doherty Project nevet kapta, ám ez a későbbiek folyamán valószínűleg változni fog. A valóságshow főként a színésznő Kurt Iswarienkóval folytatott kapcsolatára épül majd, így helyet kapnak benne az esküvői előkészületek is – a színésznőt ugyanis nemrégiben eljegyezte kedvese, és a kettejükről szóló műsor egészen az esküvő napjáig fog tartani.

„Shannen szerelmi élete, valamint élettapasztalatai igazán lebilincselőek. Ez egy lehetőség, hogy az emberek betekintést nyerjenek az igazi Shannen életébe, aki híres arról, hogy foggal-körömmel védi a magánéletét. Ez a műsor más lesz, mint a többi” – nyilatkozta John Miller, a csatorna egyik vezetője.

A munkálatok augusztusban kezdődnek, és a WE tervei szerint 2012 első felében fog debütálni a produkció.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek