Starity

Mégis lesz új Kiszel Tünde-naptár

2011. július 22. 09:09   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiszel Tündére állítólag olyan nyomást gyakoroltak a rajongói, hogy a tervek ellenére mégsem hagy fel a naptárak kiadásával.

hirdetés
Mégis lesz új Kiszel Tünde-naptár

Gyönyörű szép befejezés lett volna, ha Kiszel Tünde a tizedik naptár megjelenése után felhagy a szexi tradícióval, de a naptárceleb mégis másképp határozott. „Hála Istennek nem igaz, hogy nem lesz több naptáram. Egyébként eredetileg úgy terveztem, hogy a tizedik alkalom méltó búcsú lenne, de olyan nyomást gyakoroltak rám a rajongóim, a szeretteim, a családom és a barátaim, hogy meggondoltam magam. A hozzám közel állók szó szerint követelték, hogy legyen még naptár, úgyhogy most elgondolkozom és valószínűleg jövőre is lesz!” – újságolja büszkén a Tabu Tv riporterének a híresség.

„Innen üzenem a kedves rajongóimnak és mindenkinek akik szeretnek engem, hogy 2012-ben is lesz Kiszel Tünde falinaptár” – mondja Kiszel Tünde. A naptárceleb egyébként idén extrém körülmények között, a Fábry Sándor műsorában készítette el a naptáranyagát: „Felkértek a Fábry show szerkesztői, hogy legyek a műsorvezető vendége, ezt pedig nagy örömmel elfogadtam. Már több alkalommal voltam Fábrynál vendég és nagyon jól éreztem magam. Fábrynak van egy stílusa, de azért kedvelem, mert egy őstehetség.”

A műsorban lezajlott exkluzív fotózáson négy évszakot elevenítettek fel Tünde segítségével a készítők. „Nagyon jól éreztettem magam, kényeztettek és rengetegen foglalkoztak velem. Többször át is öltöztem, de a kedvencem egy óriási nagyestélyi volt” – magyarázza a híresség, aki egyszer sem érezte azt, hogy Fábry megbántotta volna őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek