Starity

A Paranormal Activity 3 októbertől a mozikban

2011. július 22. 10:10   |   Szerző: varazslomester

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még több izgalommal, még több félelemmel érkezik 2011 őszén a legújabb Paranormal Activity-film, szám szerint a harmadik rész, amely mint már megszokhattuk, rengeteg érdekességet tartogat.

hirdetés
A Paranormal Activity 3 októbertől a mozikban

Nem kellett sokat várnunk a Paranormal Activity legújabb részére, amely még több izgalommal telinek ígérkezik, mint az előző két rész.

A történet szerint 1988-ban járunk, tehát jóval az első és a második rész előtt. A filmkészítők érdekes technikával alkotnak, ugyanis visszafelé történnek az események: az első rész áll korban hozzánk a legközelebb. Ebben a részben Katie gyerekkorát láthatjuk, amiből kiderül a titok, hogy miért vannak gyermekkora óta a nyomában, és miért tartják rettegésben.

A filmben természetesen feltűnik Katie Featherston is, akit már az eddigi részekben is láthattunk. Az előzetesből kiderül, hogy Katie és húga, Christie szellemet idéztek, és olyan dolog történt, amire ők sem számították, habár ők erről nem vettek tudomást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek