Starity

Bárkiből lehet sorozatgyilkos

2011. július 22. 11:11   |   Szerző: girlwithglory

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bárki lehet pszichopata – állítja hazánk legnépszerűbb fiatal írója, Lakatos Levente. A 25 éves fiúnak a napokban jelent meg második regénye, mely a debütáló Barbibébihez képest is sokkal keményebb.

hirdetés
Bárkiből lehet sorozatgyilkos

Vérbeli krimivel rukkolt elő Lakatos Levente. A fiatal magyar író napokban megjelent, LoveClub című kötete sokak szerint 18-as karikát érdemelne. Az egyik magazin rákérdezett Leventénél erre, aki a következőképpen válaszolt: „Izgat a deviáns karakterek lelkivilága, vonzó kielemezni egy olyan személyiséget, aki elől a legtöbb ember fejvesztve menekülne. A mai világban bárkiről kiderülhet, hogy veszélyes pszichopata... Innentől pedig nehéz eldönteni, mi számít 18+-nak. Vannak a kötetben felnőttes szituációk, ám a mai fiatalok ingerküszöbe annyira magasra került, hogy ezek talán fel sem tűnnek már az olvasás során.”

A LoveClub egy internetes társkereső oldalra épül, melyen keresztül egy titokzatos gyilkos fiatal lányok után kajtat. Az ügybe belekeveredik a fiatal újságírójelölt, Lili is, aki a saját bőrét viszi a vasárra. Levente azt nyilatkozta, ezt a könyvét már fiúknak is bátran ajánlja: „A LoveClub – az előző kötethez hasonlóan – elsősorban fiatal felnőttekhez szól, de lényegesen érettebbnek érzem. Több férfi szereplő jut benne kulcsfontosságú szerephez – kiderül, milyen szélsőséges tettekre sarkallhatja a férfit a női báj –, úgyhogy talán fiúknak is érdekesebb olvasmány lehet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek