Starity

Kid Cudi újra stúdióba vonul

2011. július 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scott Mescudi, vagy ahogy többen ismerik, Kid Cudi nem csak egy új mixtape-albummal és egy 2 Be Continuum-koronggal lepi meg idén rajongóit. Nemrég derült ki, hogy jövőre már a boltok polcain láthatjuk harmadik stúdióalbumát is.

hirdetés
Kid Cudi újra stúdióba vonul

Kid Cudi a közeljövőben ígérte második mixtape-albumát, mely A Kid Named Cudi című korong folytatásaként lesz kapható, A Man Named Scott címre keresztelve.

A 27 éves hiphopsztár nemcsak az idei nyárra betervezett mixtape-pel kerül ismét a zenei életbe, hanem nemrég egy duót is alapítottak az egyik régi barátjával, Dot da Geniusszal. A banda 2 Be Continuum néven fog futni, melynek első lemeze, a WiZaRd szintén elérhető lesz még az idén. A hírek szerint ez a lemez eltér a régi, megszokott raphangzástól, és alternatívrock-stílust hallhatunk. A korongot természetesen Cudi szokásos kiadója, a GOOD Music bocsátja ki.

Ha mindez még nem volna elég, a clevelandi rapper harmadik hivatalos stúdióalbuma a 2012-es évre kerül a boltok polcaira. Úgy tűnik, a hanganyag – a mixtape-ekhez hasonlóan – ismét folytasásos lesz, ugyanis Man on the Moon III címre lett keresztelve, hasonlóan a 2010-es Man on the Moon II: The Legend of Mr. Ragerhez, mely a Man on the Moon: The End of Day című mű „második része”. A kiadó szerepét itt is a GOOD Music vállalja, melyhez betársul a Universal Motown.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek