Starity

Eric Saade kislemeze dupla platina lett

2011. július 23. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokak kedvence, Eric Saade, úgy tűnik, nem hiába dolgozott olyan keményen az elmúlt hónapokban. Itt van munkájának gyümölcse: dupla platina lett legújabb albumának első kislemeze.

hirdetés
Eric Saade kislemeze dupla platina lett

Az idei Eurovízió svéd indulója Popular című dalával elérte eddigi legjobb minősítését: dupla platina lett a kislemez, mely azt jelenti, hogy immáron több mint 40 ezer példányban kelt el mind a boltokban, mind az interneten. A dalt Fredrik Kempe írta, a producer pedig Peter Boström volt.

Eric lemezkiadója, a Roxy Recordings nem csak ezzel a dallal kapott ilyen megtisztelő címet Eric részéről, ugyanis az énekes első lemeze, a Masquerade Svédországban aranylemez lett, illetve a nemrég megjelent Saade Vol. 1 is már aranylemez a skandináv országban, ami azt jelenti, hogy hamarosan jobb minősítést is elérhet. Emellett Eric hazájában a Saade Vol. 1 immáron harmadik hete első a lemezeladási listákon.

Saade jelenleg Skandináviát járja első turnéja keretein belül, ami azt jelenti, hogy Magyarországon a közeljövőben nem várható fellépése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek