Starity

Megérkezett a Bel Ami előzetese

2011. július 23. 20:08   |   Szerző: Robsten

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú várakozás után végre nyilvánosságra hozták a Magyarországon forgatott, régi francia időket idéző film első képkockáit.

hirdetés
Megérkezett a Bel Ami előzetese

Talán mindenki emlékszik arra, amikor 2010 márciusában és áprilisában hazánkba érkezett három világsztár. Robert Pattinson, akit még szerelme is meglátogatott, Uma Thurman, aki beleszeretett a gulyáslevesbe, és Kristin Scott Thomas, aki remekül játssza minden filmben a díva szerepét.

A hírességek nem megcsodálni jöttek piciny országunkat, hanem forgatni egy regény filmadaptációját. Nem hiába volt az a sok fiatal lány a forgatáson, hiszen Robert többször is megköszönte nekik a csendes várakozásukat. A kitartó munka eredményeképpen most egy kasszasikernek ígérkező film trailerét láthatjuk.

A film rövid története: Bel Ami (Robert Pattnison) újságíróként kezdi pályafutását, majd pedig befolyásos hölgyeket (Uma Thurman, Kristin Scott Thomas) ágyba csábítva kúszik feljebb a ranglétrán.

A mű várhatóan 2012 tavaszán kerül majd a mozikba világszerte. Azt nem tudni, hogy itthon is sor kerül-e a vetítésére, de felmerült az az ötlet is, hogy esetleg egy szolid, vörösszőnyeges felvonulást is rendezhetnének Budapesten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek