Starity

Gwen Stefani ismét divattervezőnek áll

2011. július 24. 19:07   |   Szerző: Forever16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gwen Stefani újabban nem a zenei karrierjére összpontosít, hanem arra, hogy betörjön a divatpiacra, mégpedig animefigurás gyerekruhákkal.

hirdetés
Gwen Stefani ismét divattervezőnek áll

Harajuku Mini: így hívják a Target vadonatúj kollekcióját, ami Gwen Stefani nevével van fémjelezve. A ruhák speciálisan gyerekeknek készültek, amit az énekesnő akart így.

Ahogy a kollekció nevéből is észrevehetjük, a holmikat Gwen kedvenc kulturájának jellegzetessé vált rajzfilmjeiből, a japán animékből vett motívumok tarkítják. Elérhető kisbabák, gyerekek és kiskamaszok számára, meglehetősen jó áron.

Persze Gwennek egyáltalán nem újdonság a divatvilág: több rokona is varrónőként dolgozik, kamaszkori ruháit pedig többnyire maga az édesanyja készítette. No Doubt-os fellépőruhái szintén az ő ízlését tükrözik, soha nem bízta stylistra a ruhák kiválasztását. Ezenkívül 2003-ban és 2005-ben is megjelent már egy-egy ruhasorozat, melyek az ő keze nyomát viselték.

Az anime-, illetve Gwen-rajongók érdekében reméljük, hogy hamarosan a mi országunkban is forgalomba kerülnek ezek a ruhák.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek