Starity

Tóth Vera nincs szanatóriumban

2011. július 23. 21:09   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem omlott össze Tóth Vera. Ezt maga az énekesnő írta ki hivatalos Facebook-oldalára.

hirdetés
Tóth Vera nincs szanatóriumban

Tegnap az a hír kapott szárnyra, hogy Tóth Vera magánéleti és szakmai kudarcai miatt szanatóriumba kényszerült. A pletykákat maga az énekesnő oszlatta el, mindössze pihenőn van, és pánikrohamok sem gyötrik.

„hé skaccok..még nem őrültem meg :D nem vagyok szanatóriumban, nem gondoznak :D tőlem egyhamar nem szabadultok! :) még nem...pihenek, eeennyi :) puszi mindenkinek :)” – írta Vera hivatalos Facebook-oldalára, tehát az sem igaz, hogy töröltette volna közösségi profilját.

Viszont így sincs minden rendben. Az énekesnő valóban szakemberek tanácsát kérte, hogy változtasson az életén.

„Ismerősöknél vagyok, ahol masszíroznak, úszom, pszichológussal beszélgetek, életvezetési tanácsokat kapok, pihenek és egyben töltődöm. Az elmúlt két évben egyetlen kosárba pakoltam bele mindent, ami most összekeveredett. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy állok, mint szürke szamár a ködben, hogy most mi van. Elfáradt a testem, a lelkem, túlhajszoltam magam. Meg akartam előzni az összeomlást, ezért döntöttem úgy, hogy segítséget kérek. Erős nő vagyok, aki most kicsit megingott lelkileg. Úgy tervezem, hogy még egy hétig pihenek, és utána visszatér az életem a rendes kerékvágásba – nyilatkozta Vera a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek