Starity

Britney Spearst beperelte korábbi testőre

2011. július 24. 10:10   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears korábbi testőre, Fernando Flores azt állítja, hogy az énekesnő drogozott, valamint higiénés állapota sem kifejezetten jó.

hirdetés
Britney Spearst beperelte korábbi testőre

A korábban rendőrként dolgozó Fernando Flores pert indított Britney Spears ellen, aki állítólag szexuálisan zaklatta őt, azonban most ismét benyújtott néhány bírósági papírt, amelyekben azzal vádolja őt, hogy drogot fogyasztott, és napokig nem fürdött.

A RadarOnline értesülései szerint Flores állításában megemlíti, hogy az énekesnő gyakran olyan illegális és nem vényköteles gyógyszerek hatása alatt állt, mint a Ritalin, Narcon és a metamfetamin.

„Gyakran mások előtt szellentett, túrta az orrát, és ezután elnézést sem kért. Emellett indokolatlanul hangosan és csúnyán beszélt. Nem fürdött napokig, nem használt dezodort, nem mosott fogat, és nem fésülködött” – nyilatkozta a volt testőr.

Flores – aki 2010 februárjától júliusig állt az énekesnő alkalmazásában – 10 millió dollár kártérítést követel a sztártól, arra hivatkozva, hogy az énekesnő viselkedése következtében elszenvedett lelki károk miatt szorongás, depresszió, illetve álmatlanság gyötri.

Természetesen Britney jogi képviselői már megtették a első lépéseket az ügyben, és pert fontolgatnak a testőr ellen rágalmazás miatt, ugyanis szerintük Flores csak lejáratni szeretné a popcsillagot, és pénzt szeretne tőle.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek