Starity

Miley Cyrus elárverezi turnéruháit

2011. július 25. 00:12   |   Szerző: secret

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus az utóbbi időben több jótékonysági rendezvényen is részt vett. Talán tisztázni akarja lázadó, rosszkislányimidzsét?

hirdetés
Miley Cyrus elárverezi turnéruháit

Miley Cyrus, mióta befejeződött latin-amerikai turnéja, a Gypsy Heart Tour, sokat jótékonykodik. Egyre nagyobb és nagyobb téteket ajánl fel, hogy segítsen a hátrányos helyzetű gyermekeken, a földrengés és árvíz sújtotta területeken.

Miley-t szinte az egész világ lázadó tiniként ismeri, hiszen öltözéke sokszor hiányos, és provokatív képek is előkerültek már róla, sőt, tavaly még videót is láthattunk, ahogy Miley éppen vizipipázik.

A közel 19 éves tinisztár nem beszélt arról, hogy szeretne változni, csupán bocsánatot kért rajongóitól a rossz példamutatásáért. Úgy tűnik, hogy az adományozással szeretné elfedni azt a rossz lányt, akit kívülről látnak benne az emberek.

Miley nemrég részt vett a Make a Wish Alapítvány rendezvényén, ahol beteg, hátrányos helyzetű gyermekekkel találkozott. Szintén részt vett egy michigani eseményen, a Kids Kicking Canceren is, ahol szintén gyermekeknek segíthetett. Tegnap pedig kiderült, hogy Miley a „Cigányszív Turné” alatt viselt holmijait eladja, és a bevételét a két földrengés sújtotta iskolának adományozza a Star4Kids Alapítvány jóvoltából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek