Starity

Alexander Rybak turnéra indult

2011. július 24. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexander Rybak a nemrégiben megjelent albumát népszerűsíti Norvégiában egy minikoncert-sorozattal.

hirdetés
Alexander Rybak turnéra indult

Alexander Rybak legújabb albumát, az idén júniusban megjelent Visa vid Vindens Ängar (A legelő szelének balladája) című korongot népszerűsíti hazájában minikoncertek keretében. A Visa vid Vindens Ängar jó kritikákat kapott, a közönség is örömmel fogadta, ám az egyetlen hátulütője a népszerűsítésnek, hogy kis publicitást kapott. Az album összes dala svéd nyelvű, így jobbára csak Skandináviában érdeklődnek utána. Norvégiában szép eredményeket ér el a lemezeladási listán, míg a svédeknél csak a középmezőnyben mozog.

Alex jelenleg tehát Norvégiát járja, hogy szélesebb közönségnek is bemutathassa új szerzeményeit. Múlt héten minden nap fellépett, többek között Sandefjord, Slependen, vagy éppen Krokstadelva szerepelt az úticélok között.

Alexander emellett arra kéri rajongóit a hivatalos Facebook-oldalán, hogy imádkozzanak a békéért, és ne a bosszúért az Oslóban történt bombatámadás után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek