Starity

VV Szandika újra szerelmes

2011. július 25. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már egy ideje lehet tudni, hogy VV Szandika ismét a fellegek között jár, hiszen szerelmes. Úgy érzi, olyan embert talált, akivel hosszú távra tervezgetheti jövőjét.

hirdetés
VV Szandika újra szerelmes

Már több hónapja lehet tudni, hogy VV Szandika szerelmes valakibe, de hogy ki a szerencsés jelölt, arról eddig hallgatott a plasztikcica. A Bors magazin azonban megtudta, hogy egy rendőrbe szerelmes Szandika.

„Annyit szívesen beismerek, hogy van valakim – meséli boldogan a Bors újságírójának. – A szerelmemről azonban nem mondok semmit, és erre jó okom van. Először is nem szeretném, ha minden összekapásunk és békülésünk címlapon szerepelne, mert ez tönkretenné a kapcsolatunkat. Másrészt a párom nem akarja, hogy az emberek felismerjék az utcán, és ujjal mutogassanak rá: ott megy a Szandika palija! Ő határozott, erős karakter. Nem tudná elviselni, ha valakinek a valakijeként beszélnének róla.”

„Nagyszerűen illünk egymáshoz. Olyannyira, hogy simán el tudnám képzelni mellette a következő negyven évemet” – így folytatta Szandika.

Vajon tényleg sikerült megtalálnia az igazit a plasztikcicának?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek