Starity

Thalía, a vicces sztár

2011. július 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éppen ma egy hónapja, hogy megszületett a kis Matthew Alejandro, így a mexikói sztárnak volt oka a boldogságra és a viccelődésre a Twitteren.

hirdetés
Thalía, a vicces sztár

Eddig is megszokott volt, hogy Thalía nem zavartatja magát, ha arról van szó, hogy rajongóival kell társalogni a Twitteren: csupán ki kell fogni mindenkinek a szerencsés alkalmat, amikor a sztár éppen számítógépközelben van (ami sajnos az európai rajongóknak nem igazán kedvez az időeltolódás miatt).

Az énekesnő most nagyon boldog, hiszen éppen egy hónappal ezelőtt, június 25-én született meg Matthew Alejandro nevű kisfia.

„Ma van egy hónapja, hogy egy fényangyal érkezett az életembe. Boldog születésnapot, Matthew Alejandro”tweetelte.

A rajongók azonban mindig telhetetlenek, és megpróbálnak valamilyen személyes választ kicsikarni az énekesnőből, ha éppen elkapják. Így történt ez most is, Thalía azonban láthatóan vicces kedvében volt:

„Thalíaaaaaaaaaaaaaa mondj nekem valamit!!!!!!!!!!!!” – írta egy @Albertmagic felhasználónevű rajongó, mire az énekesnő: „Valamiiiiiiii!!!!!!” – válaszolta.

Nem mellesleg, legutóbbi, akusztikus albuma a napokban ért el – a gyémánt- és dupla platinalemez mellé – még egy aranylemez minősítést Mexikóban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek