Starity

Hamarosan itt az új Hot Chelle Rae-dal

2011. július 28. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már beszámoltunk az Egyesült Államok legújabb együtteséről, a Hot Chelle Rae-ről, akik most kezdik meghódítani a világot zenéjükkel. Úgy tűnik, ez nagyon is megy nekik.

hirdetés
Hamarosan itt az új Hot Chelle Rae-dal

Az együttes első nagylemezét 2009-ben jelentette meg Lovesick Electric címmel a Jive Recordsnál. Az albumnak később két kislemeze is született, az I Like to Dance, majd a Bleed. Ezeket a dalokat nem érték nagy sikerek, bár több helyről is pozitív kritikákkal illették őket.

A nagy áttörést 2011-ben érte el a banda, amikor is kiadták Tonight, Tonight című kislemezüket. A maxi két régebbi és két új dalt tartalmaz, többek között magát az album névadó dalát, a Tonight, Tonightot.

A februárban kiadott korong most egyre inkább tör felfelé a zenei listákon. A Billboard Hot 100-as listáján jelenleg a 7. helyet foglalja el, megelőzve Britney Spears I Wanna Go című dalát, illetve a Demi Lovato most debütáló Skyscraperjét. Ezenkívül már hétmillióan tekintették meg a YouTube-on a videoklipjét.

Nos, most elérkezettnek látszik a pillanat, hogy a Hot Chelle Rae újabb slágergyanús számot dobjon a piacra. A dal még hivatalosan sehol sem jelent meg, az együttes csak koncerteken játszotta el eddig, de ha ott tetszett a rajongóknak, minden bizonnyal hamarosan napvilágot láthat legújabb kislemezük.

Az I Like It Like That az együttes stílusát tökéletesen tükröző dal, hiszen azt a pop-rockos hatást kelti, mint előző dalaik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek