Starity

Együtt dolgozik Nicki Minaj és Ricky Martin

2011. július 26. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számos világsztár után most két újabb csillag csatlakozott a MAC kozmetikai márkához: ezúttal az extrém Nicki Minaj és a forróvérű Ricky Martin képviseli a céget.

hirdetés
Együtt dolgozik Nicki Minaj és Ricky Martin

A MAC kozmetikai cég újabb két csillagot kért fel a Viva Glam-termékek képviselésére: 2012-től a készítményeket az extrém külsejű Nicki Minaj és a forróvérű latin énekes, Ricky Martin fogja népszerűsíteni.

A céghez eddig olyan világsztárok csatlakoztak, mint az aranytorkú énekesnő, Christina Aguilera, a vadóc természetű Fergie, vagy a botrányhősnő, Lady Gaga.

A képviselők által tervezett rúzsok és szájfények után befolyt összeget a MAC olyan szervezeteknek ajándékozza, melyek az AIDS és HIV betegségek kezelésében – vagy megelőzésében – segítenek.

A rúzsok és szájfények 2012 februárjában kerülnek a MAC üzleteibe. A munkálatok és tervezések már el is kezdődtek, a képeket pedig a híres David LaChapelle fogja készíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek