Starity

SPOILER! Dr. House 7. évad

2010. június 19. 14:02   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugye, Hugh elméletileg csak a 8. évadon gondolkozik, a 7. biztosan vele fog folytatódni. A képek is azt bizonyítják.
FIGYELEM! KOMOLY SPOILER-VESZÉLY!

hirdetés
SPOILER! Dr. House 7. évad

A House MD hetedik évadjának forgatását 2010. június 14-én kezdték, de a részek megjelenéséről még mindig nem tudni. Egyelőre csak részinformációkkal tudok szolgálni nektek. Az infók közül néhány igencsak megdöbbentő lehet számunkra!

I. A hetedik évadban egy szerényebb House köszön vissza a képernyőkről, mivel a hatodik évad fináléjában rájön, hogy mivel nem tudta megmenteni a páciensét, mégsem lehet akkora király, mint amilyennek hitte/hiszi magát. Ekkor rádöbben, hogy ő is csak egy kicsi porszem a nagy világegyetemben, és hogy nem körülötte forog a világ.

II. A hetedik évadban sokkal, de sokkal több lesz a "Huddy-párosról" szóló rész. Bizonyos források szerint még össze is jönnek.

III. Mivel Olivia Wilde filmet forgat, kiírták a sorozatból, és egy új doki csatlakozhat a teamhez. Ha ez nem lenne elég, még egy női orvos lép be a képbe, egy bizonyos Dr. Sam Carr (Cynthia Watros), Wilson exneje, és szerelme csatlakozik.

*Sam Wilsonnal lesz, House pedig Cuddyval.

Ahogyan azt már említettem, nem csak szövegek, hanem képek is előkerültek a forgatásokról. Úgy gondolom, a fotók magukért beszélnek.

Így már csak egy kérdés maradt: Vajon a szerényebb House-t fogjuk annyira szeretni, mint a megszokott, bunkó dokit?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek