Starity

Leighton Meester rátámadt édesanyjára?

2011. július 26. 23:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leighton üveggel támadt édesanyjára – vallotta Constance, aki szintén beperelte lányát.

hirdetés
Leighton Meester rátámadt édesanyjára?

Mint arról már korábban cikkeztünk, Leighton Meester beperelte édesanyját, aki elköltötte a színésznő beteg kisöccsének küldött pénzét. A nő ezután azzal vádolta meg Leightont, hogy a szóbeli szerződés ellenére sem küldte a beígért havi támogatást. Az anya azóta újabb vádakkal állt elő, hogy ezáltal még rosszabb színben tüntesse fel vér szerinti lányát.

Constance – egy nappal a peres ügyről szóló cikkek után – kitalálta, hogy Leigh tavaly decemberben egy üveggel támadt rá, és többször is megütötte őt. A két hölgy közötti tettlegességig fajult vitának pedig a színésznő kisöccse vetett véget – állt a papíron, melyet a L.A. County Superior Courtnak nyújtott be.

A börtönviselt nő később azt is elárulta, hogy a fentebb említett összegeket a Gossip Girl sztárja csupán azért küldi, hogy megköszönje, amiért pár évvel ezelőtt segítette karrierje beindulását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek