Starity

Mitch Winehouse: „Jó éjszakát, angyalom...”

2011. július 27. 00:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sajtót és a rajongókat nem engedték be a temetőbe, a búcsúzó családot és ismerősöket testőrök védték.

hirdetés
Mitch Winehouse: „Jó éjszakát, angyalom...”

Ma kora délután helyezték végső nyugalomra a szombaton elhunyt csodás hangú énekesnőt. A temetésre az észak-londoni Edgwarebury temetőben került sor körülbelül négyszáz hozzátartozóval, Frank Hellmer rabbi vezetésével. A szertartás során Amy apukája, Mitch Winehouse kiskori történeteket és kedves emlékeket osztott meg a családdal és lánya közeli barátaival.

A felidézést követően a „papa” a következő szavakkal búcsúzott el: „Jó éjszakát, angyalom, aludj jól! Apu és anyu örökké szeretni fog téged.”

A temetésen Amy egyik legjobb barátnője, Kelly Osbourne is részt vett, aki az énekesnő védjegyévé vált méhkasfrizurával jelent meg. Ott volt még menedzsere, dalszövegírója, szóvivője és néhány háttértáncosa is, exférjét viszont nem bocsátották szabadon a temetés idejére sem.

Az apa többek között szót ejtett jövőbeli tervéről is, egy alapítványról, amit Amy után nevezne el, és a kábítószerfüggőknek nyújtana segítséget.

Az utolsó dal, ami a temetésen felcsendült, Amy egyik kedvenc Carole King-száma, a So Far Away volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek