Starity

Búcsúzik a 30 Seconds to Mars

2011. július 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A banda frontembere, Jared Leto a múlt hétvégén adott exkluzív interjút az MTV-nek, mely során a riporter egyszer s mindenkorra feltette a kérdést: vajon tényleg külön utakon folytatják?

hirdetés
Búcsúzik a 30 Seconds to Mars

Az elmúlt hónapokban a 30 Seconds to Mars rajongói valószínűleg kisebb pánikba estek, amikor olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint a banda tagjai külön utakon folytatják, avagy szabadságra mennek a Closer to the Edge turné végén.

Természetesen az együttes tagjai sem tettek túl sokat annak érdekében, hogy csitítsák a pánikot. Eddig semmiféle konkrét megerősítés nem érkezett afelől, hogy tényleg feloszlik-e a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő zenekar.

Az MTV múlt héten felkereste a frontembert a VMA-jelölések kapcsán, s eldöntötték, végre-valahára kiszedik az énekesből az igazságot. Jared Leto természetesen meglehetősen homályosan beszélt az együttes jövőjéről, s elmondta, megérti, hogy rengetegen ki vannak borulva a felmerülő feloszlás végett. A tagokkal továbbra is bőszen folyik a vita annak érdekében, hogy eldöntsék, mit is szeretnének jobban: újra munkába állni, avagy szabadságra menni.

„Érthető, miért hiszik ezt az emberek. Nagyon sokat gondolkodtunk a jövőről, az életről és a lehetőségeinkről. Úgy vélem, amint befejeztük az album promótálását, kiadunk egy nyilatkozatot, melyben tisztázunk mindent – nyilatkozta Leto. – Elképesztő, őrült, fergeteges koncerteket csapunk szerte a világon. Szükségünk van egy kis időre. Úgy értem, alig érem utol magam.”

A tagok rengeteg időt töltenek azzal, hogy visszatévednek a múltba, s visszatekintenek arra a hosszú útra, amit ez idáig megtettek. Az elmúlt három év temérdek meglepetést és stresszt tartogatott számukra, így nem lenne csoda, ha kiszállnának. Ha megtennék, bizonyára emelt fővel történne meg – tekintve az elmúlt évek sikereit.

„A testvérem, Tomo és én nemrég nézegettük a képeket, melyek az elmúlt évtizedben készültek rólunk. Szinte gyerekek voltunk. Annyi életteli pillanatban volt részünk azóta, és nagyon büszkék vagyunk ezekre a kalandokra – mesélte a frontember a továbbiakban. – A legjobb dolog a VMA-jelölésekben, hogy nagyszerű mód lenne a távozásra, nem igaz? Úgy értem, megnyerni mindhármat, majd drámai befejezéssel kilépni igazán szép lenne.”

Noha az énekes nem árulta el a tényleges döntést – mely ugyanakkor még bizonytalan –, sejteni lehet, mi fog történni, ha véget ér jelenlegi turnéjuk. A rajongóknak már nem kell sokat várni a határozatra, mely megpecsételi az egyik legelismertebb zenekar sorsát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek