Starity

Sandra Echeverría-klippremier

2011. július 27. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marina és a La fuerza del destino főszereplőjének megjelent első videoklipje, mely az azonos címet viselő telenovella címadó dala. A klip július 25-én látott napvilágot.

hirdetés
Sandra Echeverría-klippremier

Két nappal ezelőtt debütált Sandra első klipje, mely legújabb sorozatának a főcímdala. A La fuerza del destino elején Marc Anthony hangja is megmutatkozik, de a videóban nem kapott helyett. A dal egyébként a sztár albumán hallható, mely már a latin-amerikai országokban kapható. A lemez ráadásul az elsők között nyitott a latin albumok között.

A videoklipben láthatunk részleteket a sorozatból, illetve különálló képkockákat is bemutat a videó. Igaz, Marc Anthony nem látható és nem is hallható a kisfilmben, de így is élvezhető lett.

Az éneklés amúgy sem áll távol a színésznőtől, hiszen már együttese is volt, akikkel két albumot is kiadott. Ráadásul ő adja elő 2005-ös sorozata, a Marina betétdalát, és a 2010-es El Clon főcímdalát is, viszont önálló klipet most először készített.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek