Starity

Angelina Pivarnick elvetélt

2011. július 28. 11:11   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jersey Shore jól ismert Angelinája pár hónapja jelentette be, hogy állapotos. A realitysztár azonban nem sokkal azután elvetélt. Szerinte ez csak a média hibája.

hirdetés
Angelina Pivarnick elvetélt

Pár éves tévékarrierje után talán most sikerült először együttérzést kiváltania az emberekből Angelina Pivarnicknak. A realitysztár nemrég közölte a nagyon szomorú hírt, hogy elvetélt. Még áprilisban jelentette be az örömhírt, miszerint terhes, de sajnos nem sokkal később elvesztette a magzatot. Talán ez mind a média hibája, hiszen egy egész hadjáratot indított Angelina ellen, aminek következtében tönkrement a párkapcsolata és az idegrendszere is.

Amikor Angelina bejelentette, hogy várandós első gyermekével, több lap is azt feltételezte róla, hogy félrelépett. Azt híresztelték, hogy vőlegénye mellett van egy másik udvarlója is, és akár tőle is lehet a csöppség. A rosszindulatú híresztelések miatt elhagyta az imádott párja. Angelina pedig már nem bírta a sok stresszt, ami szomorú módon gyermeke életébe került.

Angelina szerint ezért csak a média lehet felelős, hiszen ő önként jelentkezett a Jersey Shore-ba, és mindent elkövetett, hogy reflektorfényben maradjon. Ezt az is bizonyítja, hogy kiadta első számát I'm Hot címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek