Starity

Lauryn Hill: „Nem Rohan a baba apja”

2011. július 28. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőt még terhesen hagyta el Rohan Marley, ám eddig nem volt tisztázott, hogy övé-e a baba.

hirdetés
Lauryn Hill: „Nem Rohan a baba apja”

Lauryn Hill énekesnő jelenleg hatodik gyermekének társaságát élvezi, ám sajnos nem lehet teljes a család: a babának sem apja, sem nevelőapja nincs a háznál.

Mint korábban beszámoltunk róla, Laurynt még a terhessége alatt elhagyta Rohan Marley, öt gyermekének apja, majd amikor a hatodik kicsi megszületett, akkor sem lehetett még tudni, hogy Marley-e a biológiai apa.

„A számos hír ellenére Mr. Marley nem hagyott el a terhességem alatt. Az évek során sokszor voltunk külön, és immáron csak az öt közös gyermekünk emlékeztet bennünket a kezdeti boldogságra” – nyilatkozta Lauryn. Rohan Marley eközben a Twitteren arról csiripelt, hogy hatalmas tisztelet és szeret van benne gyermekei anyja iránt, majd két nappal később hozzátette: minden jót kíván Miss Hillnek és az újszülött fiának.

Lauryn később még így egészítette ki a nyilatkozatát: „Nagyon sok a pontatlanság a velünk kapcsolatos cikkekben már a kezdetek óta, ami csak spekuláció, és nem a tényeken alapszik. Ez az embereket arra ösztönözheti, hogy hamis következtetéseket vonjanak le a kapcsolatunk vonatkozásában. Mindketten becsüljük a magánéletünket, és a továbbiakban szeretnénk is élni a hozzá való jogunkkal.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek