Starity

Liptai és Gesztesi újra együtt?

2011. július 28. 22:10   |   Szerző: Odya

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet, hogy igazuk lesz az ismerősöknek, akik még válásuk után is azt jósolták, hogy egyszer még együtt lesz a Liptai–Gesztesi páros?

hirdetés
Liptai és Gesztesi újra együtt?

Évek óta nem mutatkoztak együtt, még arra is figyeltek, hogy válóperük napján se tudják őket lencsevégre kapni. A Jóban Rosszban sorozat számos eseményén még közös fotóra sem volt hajlandó összeállni az exsztárpár, Liptai Claudia és Gesztesi Károly.

Liptai és Gesztesi együtt érkeztek egy mesefilm premier előtti vetítésére, persze közös gyerekükkel, Pankával. A nem túl könnyű és fényes elváláshoz képest az exsztárpár meglepően kellemes hangulatban töltötte idejét az Aréna pláza mozijában.

Egy füles szemtanú azt állította, hogy Gesztesi autója sokszor parkol Claudia háza alatt a mélygarázsban, gyakran tölti ott az éjszakát. Lehetséges, hogy ismerőseiknek lesz igaza? Ők ugyanis azt jósolták, hogy újra együtt lesz a pár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek