Starity

Demi végre jó példaképnek látja magát

2011. július 28. 18:06   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato eddig nem értette azokat, akik példaképként néztek rá, viszont most már ő is úgy látja, képes az emberek inspirálására.

hirdetés
Demi végre jó példaképnek látja magát

Demi Lovato a gyógyulás útján rájött, hogy ha eddig nem is igazán úgy viselkedett, mint egy igazi példakép, most már készen áll arra, hogy más embereket is inspiráljon.

A gyerekek mindig azt mondták, »Te vagy a példaképem!«, és ilyenkor mindig úgy éreztem, meg kell ráznom őket, és megkérdezni, hogy miért? Végre úgy érzem, hogy képes vagyok hatni az emberekre, én vagyok az inspirációjuk, és erre büszke vagyok.

Demi Lovato munkája tényleg figyelemre méltó, ugyanis több kampányban is részt vesz. A legutóbbi a Love is Louder than the Pressure to be Perfect, de dolgozott olyan kampányokban is, amelyek a környezet védelmére szólítanak fel. Sőt, legutóbb egy hosszabb bejegyzést is írt a blogjába az internetes bántalmazások ellen. Ezenkívül több videóban elmondta, hogy szívesen csatlakozna egy olyan társadalmi kampányhoz, ahol tinilányokkal beszélgethet a gondjaikról, és tanácsokat adna, mert ő már szinte az összes tiniproblémán keresztülment.

A legutóbbi főbb inspiráló munkájának a Skyscrapert tartja.

Úgy érzem, nem véletlen, hogy Isten nekem ilyen helyzeteket teremtett, és ilyen hangot adott. Érzem, hogy nagyobb célom van ezen a Földön annál, hogy színésznő vagy zenész legyek. Úgy gondolom, kapcsolatot kell teremtenem az emberekkel, olyan gondokról kell velük beszélnem, amelyekről nem sok ember szeretne, és úgy érzem, az egyik legmegfelelőbb útja ennek a hangom.

Igaz, hogy Demi még nagyon fiatal, de a Twitteren egyre több 30–40 éven túli ember ír neki és fejezi ki háláját, amiért segítette őket erősnek maradni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek