Starity

Hollandiával szemez a Summer Sisters

2011. július 28. 17:05   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nyári lányok nemrégiben meghívást kaptak egy külföldi tévéműsorba. A Tabu Tv riportere arról kérdezgette a testvérpárost, milyen a kapcsolatuk Hollandiával.

hirdetés
Hollandiával szemez a Summer Sisters

„Apukánk 1987-ben meghívást kapott Hollandiába egy három hónapos szerződésre, amiből lett tizenkét év. Nagyon sok helyen fellépett, és a sikerekre való tekintettel megkapta ő és az egész család a holland állampolgárságot. Azóta is vissza-visszajárogatunk, mert élnek még ott rokonaink, most pedig egy ilyen televíziós műsorba kaptunk meghívást, hiszen az ottani menedzsment felfigyelt ránk, és erre most nagyon készülünk. Több koncertünk is lesz majd, úgyhogy most valóra vált egy álmunk” – mesélték a tabutv.hu riporterének a Nyári lányok.

„Én azt mondom, hogy amit lehet ott, azt itt is lehet, csak nem legálisan, de amúgy én szeretem azt a fajta szabadságot, amit Hollandia képvisel, akár a marihuánafogyasztásban vagy esetleg a szellemiségükkel. Nagyon befogadó és kulturális társaság, nagyon szeretek átvenni gondolatokat, akár a családra vonatkozóan, akár kapcsolatokra, akár a zenében. Ebből mindig tud az ember tanulni, nem kell hozzá nagy tudomány – számolt be a Tabu Tv riporterének a Summer Sisters. – Minket szerintem már nem kell félteni, és nem is féltenek. Mi tudjuk azt, hogy mit szabad és mit nem. Szerintem ez egy nagyon jó dolog, hogy egy nyitott világban nyitott szemmel járunk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek