Starity

Najoua Belyzel visszatér

2011. július 28. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Najoua a 2009-ben kiadott második albuma után eltűnt a köztudatból, de idén új lemezzel jelentkezik.

hirdetés
Najoua Belyzel visszatér

Najoua Belyzel, a sikeres francia énekesnő karrierje még 2005-ben indult, amikor Gabriel című dalával egy csapásra meghódította a gallokat, majd 2006-ban kiadta első nagylemezét Entre Deux Mondes címmel. Ezután pihent egy kicsit, majd 2009-ben napvilágot látott az Au Féminin is, melyről ugyan csak három kislemezt (La Bienvenue, M (Hey Hey Hey), Ma Sainte-Nitouche) adtak ki, de az énekesnő karrierje szárnyal, rengeteg fellépése van, illetve különféle díjakat is kap.

A siker és az elismerések mellett a rajongóknak hiányzik már egy új album, ám az énekesnő, úgy tűnik, most teljesíti a fanok kívánságát: már stúdióba vonult, és 2011 végére ki is adhatják a harmadik nagylemezét, mely a jelenlegi információk szerint az S.O.S. címet viseli majd.

Najoua 2010 tavaszán dobta előző kiadóját, a Scorpio Musicot, majd átszerződött a Sony Music Entertainmenthez. Az énekesnő tervei szerint az S.O.S. már idén májusban megjelent volna, de Párizsban bejelentette, hogy kitolták a publikálást az év végére.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek