Starity

Itt az új Bond-lány?

2011. július 29. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy orosz színésznőt tartanak a legesélyesebb Bond-lánynak a jövőre bemutatásra kerülő legújabb Bond-filmben.

hirdetés
Itt az új Bond-lány?

Több külföldi hírportál is azt rebesgeti, hogy Margarita Levijeva lehet a legújabb Bond-lány. A színésznőnek minden adottsága megvan hozzá, hiszen sportos alakját a tornának köszönheti, és tehetségét már megcsillogtathatta több filmben is – mint például Matthew McConaughey oldalán Az igazság ára, vagy Marcia Gay Harden mellett a Láthatatlan című filmben.

A 31 éves színésznő felkeltette a következő Bond-film készítőinek figyelmét, hiszen elismerően nyilatkoztak róla: „A tökéletes Bond-lány gyönyörű, magabiztos, de emellett misztikus is. Margarita mindezeknek az erényeknek a birtokában van” – majd hozzátette, hogy a döntést ők is sürgetik, hiszen a Bond 23 forgatásai októberben kezdődnek, addigra minden szereplőnek a helyén kell lennie.

A Bond 23 című filmet 2012-ben mutatják be, a forgatásokat pedig a jelenlegi tervek szerint októberben megkezdik Daniel Craiggel és Judi Denchcsel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek