Starity

Pasin vitatkoznak a VV-lányok

2011. július 29. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anikó és Zsófi szóba sem állnak egymással, annyira megharagudtak egymásra.

hirdetés
Pasin vitatkoznak a VV-lányok

A két szépség már több mint két hónapja összeveszett, mégpedig egy fiú miatt. Zsófi ugyanis nagyon megharagudott Anikóra, aki egyik partin Istenes Bencével csókolózott, miközben a villa naivája is vele randizott. A Rágógumi-hercegnő azóta sem hajlandó beszélni Anikóval.

„Most mégis mit mondjak neki? Hatalmasat csalódtam benne, és még az sem hatott meg, hogy a történtek után sírva hívott fel, hogy hülyeséget csinált. Megmondtam neki, hogy a sírásával engem nem tud meghatni, pláne, hogy majdnem fél évig néztem a villában, hogy így próbálta jóvátenni a hibáit. Sírt előbb Béci, majd Olivér után is, úgyhogy számomra teljesen hiteltelen lett” – mesélte Zsófi a Blikknek.

A plasztikai műtéten átesett lány azt is elárulta, hogy nem is akarja a közelében tudni egykori barátnőjét, akinek már bemutatni sem merné leendő kedvesét. A két exbarátnő csak a kamerák előtt beszélt egymással, de azóta sem találkoztak.

A Blikk megkereste Anikót is, aki szintén lezárta a múltat: „Egyáltalán nem érdekel már ez az egész, ha ő nem hajlandó leülni és megbeszélni, akkor én nem fogom erőltetni. Ha annyira nagy barátnők lettünk volna, akkor nem a médián keresztül üzenget nekem. Ha jól emlékszem, a táborban még csak nem is köszöntünk egymásnak, de igazából nem is hiányzik a köszönése sem, megleszek Zsófika és a Rágógumija nélkül” – nyilatkozta a villa rosszkislánya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek