Starity

Az amerikai Ellie Goulding

2011. július 29. 20:08   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap jelent meg Ellie Goulding nyolcadik videoklipje. A kisfilmet az énekesnő (vagy stábjának egyik tagja) posztolta ki Ellie hivatalos Facebook-oldalára.

hirdetés
Az amerikai Ellie Goulding

A már említett klip a Starry Eyed című dalhoz készült. Ez több rajongónak is megütheti a fülét, hiszen már egy évvel ezelőtt is megismerhettünk egy videót ilyen címmel Ellie-től, azonban a mostani verzió az amerikai nézők és hallgatók számára készült.

A klip nem arat teljes körű sikert, mivel a leghűségesebb rajongók szerint Ellie csak egyetlen jelenetben hasonlít benne önmagára. Sokan kritizálják még az effekteket, a stílust, és a klip kapcsolódását is a dalhoz. Van olyan rajongó is, aki szerint Ellie Goulding ebben a videóban „tucattá” alakult, eltűnt egyedi stílusa, amiért annyian szerették, és egy szőke amerikai dívára hajaz az egész kisfilmben.

Vannak azonban olyanok is, akik egyenesen imádják az új kisfilmet, sőt, azt állítják, hogy jobban sikerült, mint elődje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek